Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Busser og buskort

Busstoppested Ørstedskolen

BUSSER OG BUSKORT
Følgende retningslinjer er gældende for buskort;

Lokalbusserne 591- 592 er gratis for alle og der udstedes ikke buskort. Elever som kan befordres med disse busser, kan ikke få gratis skolekort til regionalrute 911-12-13.

Elever som er bosiddende i områder, der ikke dækkes af 591 og 592 kan efter ansøgning få udstedt et gratis skolekort fra hjem til skole, så de kan køre med rute 911-12-13 alle skoledage kl. 06-18.

Elever bosiddende i området omkring Humble kører gratis med lokalbus 621-22-23, men skal køre med rute 912 ved omstigning. Der skal ansøges om gratis skolekort mellem skole og hjem.

Alle elever har mulighed for at købe et  udvidet skolekort på 5 zoner (efter eget valg) indenfor Langeland(skal dække ruten hjemmefra og til skole), som giver gratis buskørsel døgnet rundt fra 1. august til 31. juli, til en pris af kr. 475,- for hele året. Faktura udstedes til forældre til betaling ca. 1. august.

Billede: De nye rejseskolekort har IKKE billede.

Der udstedes ikke skolekort automatisk – alle elever der ønsker buskort, skal søge derom på ansøgningsskema. Bemærk at eleven enten kan få skolekort eller købe udvidet skolekort. Det er ikke muligt at have begge kort samtidig.

Dokumenter

Ansøgning buskort 23-24.pdf

Shape Created with Sketch.