MENU
Aula_close Layer 1

UNI-login problemer?

Vi kan se, at mange af jer arbejder rigtig fint med de opgaver, I får. Det er supergodt. Det har ellers ikke været nemt med alle de udfordringer, der har været med at kunne logge på computer, MinUddannelse, Google drev og Aula. Det er meget frustrerende, for både jer og os. Der har været total kaos i alle de tjenester, hvor man skal bruge Uni-login. Det er ikke skolens skyld, men er det samme problem over hele landet. 

Det gør det meget svært for os at tilrettelægge hjemmearbejdet, fordi både MInUddannnelse, Google drev, Aula og en række af vores undervisnings-portaler kræver Uni-login. Vi kan også se en række udfordringer for i at give opgaver for, som kræver at man kan printe ud, for det vil nok give problemer for andre. 

I går var der et massivt angreb på Uni-login, fordi nogle bevidst har lavet et “overbelastnings-angreb” på systemet. Det skulle være i orden i dag, men hvis I stadig har problemer, så er der her to ting, man kan forsøge (uden dog at der er garanti for at det hjælper). Men det kræver, at man som minimum kan komme på sin computer :-).

  1. Start Chrome. 
    1. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
    2. Vælg "Flere værktøjer" - og "Slet browser data" - Vælg "altid" - og så sluk alle vinduer ned
    3.  - og sluk så computeren og tænd den op igen.
  2. Den anden mulighed er at prøve at gå på Aula og bruger adgangen til MinUddannelse der.