MENU
Aula_close Layer 1

Ørsteds-Dineren/Skoleboden

Ørstedsdineren/skoleboden som kan findes på skoletorvet ved hoved-indgangen sælger et skiftende udvalg af boller, pizzaer, sandwich, salatbar, frugt, juice m.m.

Boden serverer en mandagsret.  Det kan være pita-brød, hakkebøffer med sovs og kartofler, Svensk pølseret, lasagne mv (ALTID incl et stk frugt). Hver mandag offentliggøres næste uges mandagsmenu, og så er det bare glæde sig. Hvis man bestiller mandagsretten ugen før, er man SIKRET en menu, da der kun laves et begrænset antal portioner.
Mandagsretten koster altid kr 25,-.

Endelig er der på skolen en morgenmadsordning, hvor man for 5 – 10 kr. kan få sig en bolle og noget juice at starte dagen med.

Bodens åbningtider er

Morgenmad kl 08.10-08.25    for alle
Formiddag   kl 09.45-10.15     for indskoling og mellemtrin         kl 10.05-10.25 for udskoling
Frokost        kl 11.30-11.45       kun for indskolingen                        kl 11.45-12.00   for mellemtrin        kl 12.05-12.40 for Udskoling

Skoleboden bruger Skolekort, som kan bruges til betaling i boden. Kortet afhentes i sekretariatet, og forældrene registrerer kortet og tanker penge på.  Der kan ligeledes betales med "mobile-pay". Det er IKKE muligt at betale med kontanter

I alle afdelinger af skolen er der opstillet fontæner med koldt drikkevand. Det er derfor ikke nødvendigt at tage noget koldt at drikke med i skole. Man kan drikke direkte af fontænen eller vælge at fylde en drikkedunk til senere brug.

Dokumenter

Sådan oprettes og optankes skolekortet

Shape Created with Sketch.